Lyst til å lage ost i verdensklasse?

Midt mellom Oslo og Bergen ligg ei vakker fjellbygd der folk har drive gardsdrift og ysta ost i hundrevis av år. Her beitar dei flottaste kyrne på det friskaste fjellgraset, og glade geiter sprett rundt i fjellheimen om sumaren og vel seg ut dei mest velsmakande urtene til mjølkeproduksjonen. Slikt blir det ost i verdsklasse av. No har du muligheten til å være med på neste kapittel av soga.

Ostebygda har to ysteri som yster mange slags oster, og me har også eit levende stølsliv med tilvirkning av stølsprodukter som smør, rumme, Trøgost og kyost. Ostebygda består av totalt 7 produsenter som lever for at kulturarven rundt ysting skal ivaretas og formidles. Hol Ysteri som yster Prestholt Geitost, Leirgrøv, Prosten, Husara, Kronblom for Larsgard / Gurostølen og 3 typer kvitost for Hamarsbøen treng fleire hender, og altså meir arbeidskraft!

Å yste er ein livsstil, og er du interessert i å jobbe mykje, målrettet og med den fineste råvare landet vårt har å by på, ja då er dette jobben for deg!

Ved ansettelse hjelper vi til med bolig om nødvendig. Lønn etter avtale og ellers er du hjertelig velkommen til å stille spørsmål om stillingen, arbeidsoppgaver og annet!

Tiltredelse
Snarlig

Stillingstype
100%

Arbeidstid
Dagtid

Arbeidssted
HOL

Arbeidserfaring
Relevant erfaring ønskes, og du må ha erfaring med matproduksjon, næringsmiddelutdanning er en fordel. Opplæring vil bli gitt. God skriftlig og muntlig norsk er nødvendig.

Fagområder
Fagarbeider i lokal matproduksjon

Utdannelse
Relevant utdanning kan være innen næringsmiddelindustri eller fagbrev som kokk.

Arbeidsoppgaver
Osteproduksjon, ostelagerarbeid med tilhørende renholdsrutiner. Arbeidsoppgavene er svært varierte, du må kunne delta på alle nivå i produksjonen.

Bransjer
Lokalmatproduksjon

Kontaktinformasjon:

Tim Reidar Stenberg