Fagerdalen

Fagerdalen støl er gamal som alle haugane og har vore drive av familien til Anne-Lise Søndrol sidan 1702. Her har dei drive osteproduksjon på same måten opp gjennom hundreår – få stader i Ostebygda sit tradisjonane så godt i veggene som her. Her har Anne-Lise ysta kvit kyost, kokt Trøgost og laga Surystil akkurat slik generasjonane før henne gjorde. I Anne-Lise sin tradisjonsrike støls-kafé i Fagerdalen får du kjøpt rumme, rummegraut, smør og andre stølsprodukt, og eit godt utval av det beste frå Ostebygda.

Fagerdalen

Fagerdalen støl er gamal som alle haugane og har vore drive av familien til Anne-Lise Søndrol sidan 1702. Her har dei drive osteproduksjon på same måten opp gjennom hundreår – få stader i Ostebygda sit tradisjonane så godt i veggene som her. Her har Anne-Lise ysta kvit kyost, kokt Trøgost og laga Surystil akkurat slik generasjonane før henne gjorde. Osten på bildet er den kvite kyosten, som er laga i Fagerdalen i mange tiår.